PART-TIME SALES ASSISTANT (16-24H)

PART-TIME SALES ASSISTANT (16-24H)

Heb jij ervaring in sales/fashion en wil jij je kennis graag uitbreiden? Dan is dit de baan voor jou! CN. is op zoek naar iemand om ons kleine team te versterken als parttime verkoopadviseur.
May 15, 2024 — Kaily Renjaan
Stage Ruimtelijke Vormgeving

Stage Ruimtelijke Vormgeving

Tijdens de stage Ruimtelijk Vormgever bij CHIQUE NOIR. leer je alle ins en outs over het ruimtelijk design-aspect binnen een jong en snelgroeiend modebedrijf. Je werft bijvoorbeeld nieuwe (en verbaast bestaande klanten) met jouw indrukwekkende VM skills en zorgt voor een fijne winkelervaring dankzij een logische lay-out die het shoppen makkelijker maakt. Natuurlijk krijg je daarbij persoonlijke begeleiding voor een dieper inzicht in je persoonlijke leerdoelen.
April 22, 2024 — Kaily Renjaan
Stage Marketing & Communicatie

Stage Marketing & Communicatie

Tijdens de stage Marketing & Communicatie bij CHIQUE NOIR. leer je alle ins en outs over de marketing binnen een jong en snelgroeiend modebedrijf. In tegenstelling tot grote bedrijven krijg je bij ons de kans om écht te zien wat er allemaal nodig is om een bedrijf zichtbaar op de markt te brengen. Je helpt het team met dagelijkse taken (zowel on- als offline) en krijgt persoonlijke begeleiding om je leerdoelen te kunnen vervullen.
April 22, 2024 — Kaily Renjaan
Stage Retailspecialist

Stage Retailspecialist

Tijdens de stage Retailspecialist bij CHIQUE NOIR. leer je alle ins en outs over retail en sales binnen een jong en snelgroeiend modebedrijf. In tegenstelling tot grote bedrijven krijg je bij ons de kans om écht te zien wat er allemaal nodig is om een bedrijf runnende te houden, dit begint namelijk al ver voordat de klant de winkel binnenloopt! Je houdt onder andere samen met het team de winkel draaiende, helpt mee met taken achter de schermen (zowel fysiek als online) en krijgt persoonlijke begeleiding voor een dieper inzicht in je persoonlijke leerdoelen.
April 22, 2024 — Kaily Renjaan